COVID-19: Vi følger smittevernsregelene og sørger for en trygg montering hjemme hos deg.

KomfortSikkerhetBekvemmelighetTilpasningTillitBrosjyre21 97 97 50

Om du ønsker det, så ringer vi deg gjerne. 

S200 SETEHEIS

FØL DEG TRYGG

I EGET HJEM

Vi har svært kort leveringstid på våre seteheiser og de kan monteres i de bratteste trapperom. Befaring og oppmåling er selvsagt helt gratis. Vår seteheis kan monteres både i hjemmet ditt og på fritidseiendommen din, og vi kan til og med gi deg livstidsgaranti! Fyll ut konfiguratoren under og du vil få et helt uforpliktende tilbud på en seteheis fra oss i TK Home Solutions (Tidligere thyssenkrupp)
KONFIGURER DIN EGEN SETEHEIS

FÅ FULL

GLEDE AV

HJEMMET

DITT

I hjemmene våre skapes det mange gode minner med både familie og venner, og det gir boligen vår en høy affeksjonsverdi. Når vi blir eldre tenker vi ofte at vi må selge hjemmet vårt for å flytte til en leilighet med kun èn etasje, bare for å slippe belastningen en trapp kan bli. En seteheis fra TK Home Solutions kan bidra til at vi kan bo hjemme hele livet. Trapper vil ikke lenger være et hinder og vi kan leve fritt og føle oss selvstendige, samtidig som vi tar vare på alle de gode opplevelsene vi har hatt i hjemmet vårt.
I tillegg er det ofte mer kostbart å selge en eksisterende bolig og kjøpe en ny, enn det er å investere i en seteheis.

Komfort

S200 ser slank og kompakt ut på utsiden, men den føles som en bred og komfortabel hverdagsstol. Den gode skumfylte puten, sammen med ryggstøtten, gjør at du kan lene deg tilbake i en naturlig og trygg stilling. De åpne sidene og armlenene gir deg god plass rundt leggene, livet og hoftene. For å sikre den perfekte passformen for deg, er både fotbrett og sete, justerbart. 

Med det ergonomisk riktige fotbrettet, får du mindre belastning på knærne når stolen brukes. Når den er parkert, tar den svært liten plass slik at den ikke er til hinder for andre .

"JEG FØLER MEG AVSLAPPET OG TRYGG - DET ER SOM Å SITTE I EN VANLIG STOL!”

Sikkerhet

Hemmeligheten bak den gode følelsen av sikkerhet når du bruker S200, er det nye designet på armlenene. Armlenene er bøyd innover slik at de "omfavner" deg når du bruker stolen. Du sitter i en komfortabel høyde og armlenene er lange med konisk utforming. Dette gir deg både et trygt grep og ekstra støtte når du skal reise deg eller sette deg ned i stolen. Sikkerhetsbeltet har en godt synlig spenne som enkelt kan festes med èn hånd. (Høyre eller venstre) 

Når stolen ikke er i bruk kan den automatisk folde seg sammen slik at andre enkelt kan komme seg forbi. -Og for å forhindre ulykker, stopper stolen umiddelbart om det er hindringer eller objekter er i veien.

“JEG TRENGER IKKE BE OM HJELP NÅR JEG SKAL BRUKE TRAPPENE.JEG FØLER MEG TRYGG OG UAVHENGIG!” 

Last ned brosjyre på livstidsgaranti

Bekvemmelighet

Seteheisen S200 ser alltid kompakt og liten ut. Den kan enkelt foldes sammen slik at den tar lite av plassen i området rundt. På denne måten er den ikke "i veien" for andre som er i huset.

Når den nye stolheisen har blitt en del av livet ditt, ønsker du ikke at den skal stå i veien! S200 er romslig i bruk, men den er også den mest kompakte stolen på markedet når den står parkert. Å legge sammen eller sette opp stolen er en enkel prosess, også om man benytter èn hånd. Her kan man bare gjøre det som er mest praktisk. 

Du kan til og med velge automatisk sammenslåing av stolen ved å trykke på en knapp. 

Fotbrettet kan dyttes opp slik at det ikke er i veien når du setter deg i stolen. I det du sitter, kan du trykke på en knapp på armlenet slik at fotbrettet automatisk løfter seg. 

Det er svært enkelt å manøvrere stolheisen. En joystick kan vippes opp med en finger, med tommelen, håndleddet eller ved å bruke siden av hånden. Knapp og indikatorlampe kan enkelt nåes fra alle posisjoner. 


Tilpasning

Hvert enkelt hjem er forskjellig, og det er også hver enkelt S200. Våre selgere kommer hjem til deg, etter avtale, for å måle trappeoppgangen og for å sikre at din stolheis er tilpasset dine ønsker og behov.

Utseende på stolen er moderne og tidløst, og den er et møbel som vil passe rett inn i hjemmet ditt. Det er ingen kabler eller annen synlig mekanikk på stolen.                       Møbeltrekket er ene og alene ditt valg. Du kan velge blant flere typer tekstiler, vinyl eller ekte skinn, og de er tilgjengelig i flere farger. De er også brannsikre og lett å holde rene .

Tillit

Ro i sjelen, for både deg og familien din.

En trygg trappeheis er et hjelpemiddel som vil gi deg større uavhengighet. Du kan bo hjemme lengre og du får større selvtillit i forhold til din egen fremkommelighet i huset. 

Med S200 kan du også få en innebygd anropsknapp slik at du kan ringe et familiemedlem eller andre om du trenger hjelp. Du kan forhåndsprogrammere 3 telefonnummer slik at du raskt kan ringe om du trenger bistand. Det er også mulig å ta imot anrop mens du sitter i stolen.

Skulle stolheisen stoppe på grunn av et strømbrudd, er det ingen fare for at ikke kommer deg ned. S200 har en innebygd batteripakke slik at du alltid komme deg trygt og sikkert ned.

En behagelig reise

Med S200 trappeheis vil du alltid ha en trygg og behagelig reise opp og ned trappene. På grunn av vårt enestående enskinne-system og vår patenterte ASL-teknologi, roterer både stol og fotbrett optimalt og sikkert samtidig som du sitter både trygt og komfortabelt, selv i bratte og smale trapper. Når du er fremme, kan du trygt reise deg fordi stolen allerede er innstilt i riktig høyde. 

Du sparer tid ved å montere skinnene på innsiden av trappen, og det gjør også at den bredeste delen av trappene trygt kan benyttes av andre.  S200 kan monteres i både bratte og smale trapper, i rette trapper og i trapper med svinger. 

Med det ergonomisk riktige fotbrettet får du mindre belastning på knærne. 

Når S200 står parkert tar den svært lite av plassen i trappene. Dette gjør det trygt for andre å benytte trappene og områdene rundt.

TK Home Solutions Norge (Tidligere thyssenkrupp) er den eneste stolheisprodusenten som tilbyr ASL-teknologi.

⌜ KOMFORT ⌟  ⌜ SIKKERHET ⌟ ⌜ BEKVEMMELIGHET ⌟ ⌜ TILPASNING ⌟ ⌜ TILLIT ⌟

TK HOME SOLUTIONS©2021

Vilkår for brukPersonvern
Er du på utkikk etter en rullestolheis? Les mer her
KONFIGURER DIN EGEN SETEHEIS
Konfigurer seteheisen dinLast ned vår S200 brosjyre