COVID-19: Vi følger smittevernsregelene og sørger for en trygg montering hjemme hos deg.

KomfortSikkerhetEnkel å brukeTilpasningTillitBrosjyre21 97 97 50

Vi kontakter deg gjerne!

S200 SETEHEIS

TRYGGHET I 

HJEMMET

Når vi blir eldre eller syke trenger mange av oss ekstra hjelp hjemme. Flere av oss kan kjenne på utrygghet når vi går i trapper og mange av oss trenger fysisk hjelp for å komme oss opp og ned. Det å kunne bo hjemme gir stor verdi og i dag er det faktisk mer kostbart å flytte enn å investere i en seteheis. 

I ordet verdi ligger det så mye mer enn økonomi. Vi har kanskje levd et langt liv i boligen vår, etablert en trygg base for familien og sammen skapt mange gode minner. Affeksjonsverdien kan ikke måles i penger og det å kunne leve hele livet i kjente omgivelser må ikke undervurderes.

Vi i TK Home Solutions (tidligere thyssenkrupp) har svært kort leverings- og monteringstid på våre seteheiser, og en befaring med oppmåling av trappene dine er selvsagt helt gratis. 

Våre seteheiser kan monteres både i hjemmet ditt og på fritidseiendommen din. Finn ut hvilken seteheis som passer hjemme hos deg her: 

DIN SETEHEIS

FÅ FULL

GLEDE AV

HJEMMET

DITT

Komfort

Vår seteheis S200 er slank og kompakt, men den føles som en bred og komfortabel hverdagsstol. Den har en god skumfylt pute og en bred ryggstøtte som gjør at du kan lene deg tilbake i en naturlig og trygg stilling. Seteheisen har åpne sider, noe som gir god plass rundt livet, hoftene og leggene. For å sikre den perfekte passformen for deg, er både fotbrett og sete, justerbart. Fotbrettet er plassert ergonomisk riktig, og dette betyr at man slipper å bøye knærne under stolen og man slipper unødig belastning. Seteheisen til TK Home Solutions er forøvrig den eneste som har et fotbrett som svinger sammen med setet. Dvs. at man slipper vridning i korsryggen og ubehag når stolen svinger. 

"JEG FØLER MEG AVSLAPPET OG TRYGG - DET ER SOM Å SITTE I EN VANLIG STOL!”

Sikkerhet

Hemmeligheten bak den gode følelsen av sikkerhet når du bruker S200, er det nye designet på armlenene. Armlenene er bøyd innover slik at de "omfavner" deg når du bruker stolen. Du sitter i en komfortabel høyde og armlenene er lange med konisk utforming. Dette gir deg både et trygt grep og ekstra støtte når du skal reise deg eller sette deg ned i stolen. Sikkerhetsbeltet har en godt synlig spenne som enkelt kan festes med èn hånd. (Høyre eller venstre) Stolen kan leveres med sideforskyvning til rullestolbrukere og med 4-punkts-sele. 

Når stolen ikke er i bruk kan den automatisk folde seg sammen slik at andre enkelt kan komme seg forbi. -Og for å forhindre ulykker, stopper stolen umiddelbart om det er hindringer eller objekter er i veien.

“JEG TRENGER IKKE BE OM HJELP NÅR JEG SKAL BRUKE TRAPPENE. JEG FØLER MEG TRYGG OG UAVHENGIG, OG DET ER VIKTIG FOR MEG Å KUNNE BRUKE HELE HJEMMET MITT"

Last ned brosjyre på livstidsgaranti

Enkel å bruke

Seteheisen S200 ser alltid kompakt og liten ut. Den kan enkelt foldes sammen slik at den tar lite av plassen i området rundt. På denne måten er den ikke "i veien" for andre som er i huset.

Når den nye trappeheisen har blitt en del av livet ditt, ønsker du ikke at den skal stå i veien! S200 er romslig i bruk, men den er også den mest kompakte stolen på markedet når den står parkert. Å legge sammen eller sette opp stolen er en enkel prosess, også om man benytter èn hånd. Her kan man bare gjøre det som er mest praktisk. 

Fotbrettet kan dyttes opp slik at det ikke er i veien når du setter deg i stolen. I det du sitter, kan du trykke på en knapp på armlenet slik at fotbrettet automatisk løfter seg. 

Det er svært enkelt å bruke trappeheisen. En joystick kan vippes opp med en finger, med tommelen, håndleddet eller ved å bruke siden av hånden. Knapp og indikatorlampe kan enkelt nåes fra alle posisjoner. 


Tilpasning

Hvert enkelt hjem er forskjellig, og det er også hver enkelt S200. Vår eksperter avtaler et gratis besøk/befaring hjemme hos deg for å måle trappeoppgangen og for å sikre at din stolheis er tilpasset dine ønsker og behov. Utseende på stolen er moderne og tidløst og den er et møbel som vil passe rett inn i hjemmet ditt. Det er ingen kabler eller annen synlig mekanikk på stolen og møbeltrekket er ene og alene ditt valg. Du kan velge blant flere typer tekstiler, vinyl eller ekte skinn, og de er tilgjengelig i flere farger. De er også brannsikre og lett å holde rene .

Tillit

Ro i sjelen, for både deg og familien din.

En trygg trappeheis er et hjelpemiddel som vil gi deg større trygghet i hjemmet. Man må faktisk ikke å flytte selv om trappene har blitt vanskelig å bevege seg i.  

Med vår  trappeheiskan du også få en innebygd anropsknapp slik at du kan ringe et familiemedlem eller andre om du trenger hjelp. Du kan forhåndsprogrammere 3 telefonnummer slik at du raskt kan ringe om du trenger bistand. Det er også mulig å ta imot anrop mens du sitter i stolen.

Skulle stolheisen stoppe på grunn av et strømbrudd, er det ingen fare for at ikke kommer deg ned. S200 har en innebygd batteripakke slik at du alltid komme deg trygt og sikkert ned.

En behagelig reise

Med S200 trappeheis vil du alltid ha en trygg og behagelig reise opp og ned trappene. På grunn av vårt enestående enskinne-system og vår patenterte ASL-teknologi, roterer både stol og fotbrett optimalt og sikkert samtidig som du sitter både trygt og komfortabelt, selv i bratte og smale trapper. Når du er fremme, kan du trygt reise deg fordi stolen allerede er innstilt i riktig høyde. 

Du sparer tid ved å montere skinnene på innsiden av trappen, og det gjør også at den bredeste delen av trappene trygt kan benyttes av andre.  S200 kan monteres i både bratte og smale trapper, i rette trapper og i trapper med svinger. 

Med det ergonomisk riktige fotbrettet får du mindre belastning på knærne. 

Når S200 står parkert tar den svært lite av plassen i trappene. Dette gjør det trygt for andre å benytte trappene og områdene rundt.

TK Home Solutions Norge (Tidligere thyssenkrupp) er den eneste stolheisprodusenten som tilbyr ASL-teknologi.

⌜ KOMFORT ⌟  ⌜ SIKKERHET ⌟ ⌜ BEKVEMMELIGHET ⌟ ⌜ TILPASNING ⌟ ⌜ TILLIT ⌟

TK HOME SOLUTIONS©2021

Vilkår for brukPersonvern
Er du på utkikk etter en rullestolheis? Les mer her
FINN DIN SETEHEIS
Finn din seteheisLast ned vår S200 brosjyre

Tilpasning