COVID-19: Vi følger smittevernsregelene og sørger for en trygg montering hjemme hos deg.

KomfortSikkerhetBekvemmelighetTilpasningTillitBrosjyre21 97 97 50

Vi ringer deg

S200 TRAPPEHEIS

FULL UAVHENGIGHET

I EGET HJEM

Vår trappeheis kan monteres både i hjemmet ditt og på fritidseiendommen din. 


  • Hvordan ser trappen din ut?
  • Hvor mange svinger har trappen?
  • Produktfunksjoner og opsjoner


 Få et helt uforpliktende tilbud på stolen din.  
KONFIGURER DIN EGEN TRAPPEHEIS.

Konfigurer stolheisen din.

Få et uforpliktende tilbud

FÅ FULL

GLEDE AV

HJEMMET

DITT

Hjemmet ditt er ikke bare et hus, men et speilbilde av deg, din livsstil og din smak.  Hjemmet ditt formes sammen med deg og dine omgivelser, -og det tilpasses dine behov når behovene endrer seg.

Trappeheisen S200  er produsert med akkurat dette i
tankene.  Stolen er robust, sikker, komfortabel og lett å bruke og den bidrar til større uavhengighet og selvtillit når det kommer til de daglige gjøremålene. Den er skreddersydd og har den aller siste teknologien slik at den fungerer som den skal.

 
Opplev tysk ingeniørkunst på sitt beste med en S200 seteheis fra TK Home Solutions.

Ring meg gjerne

Komfort

S200 ser slank og kompakt ut på utsiden, men den føles som en bred og komfortabel hverdagsstol. Den gode skumfylte puten, sammen med ryggstøtten, gjør at du kan lene deg tilbake i en naturlig og trygg stilling. De åpne sidene og armlenene gir deg god plass rundt leggene, livet og hoftene. For å sikre den perfekte passformen for deg, er både fotbrett og sete, justerbart. 

Med det ergonomisk riktige fotbrettet, får du mindre belastning på knærne når stolen brukes. Når den er parkert, tar den svært liten plass slik at den ikke er til hinder for andre .

"JEG FØLER MEG AVSLAPPET OG TRYGG - DET ER SOM Å SITTE I EN VANLIG STOL!”

Sikkerhet

Ring meg gjerne

Hemmeligheten bak den gode følelsen av sikkerhet når du bruker S200, er det nye designet på armlenene. Armlenene er bøyd innover slik at de "omfavner" deg når du bruker stolen. Du sitter i en komfortabel høyde og armlenene er lange med konisk utforming. Dette gir deg både et trygt grep og ekstra støtte når du skal reise deg eller sette deg ned i stolen. Sikkerhetsbeltet har en godt synlig spenne som enkelt kan festes med èn hånd. (Høyre eller venstre) 

Når stolen ikke er i bruk, kan den automatisk folde seg sammen slik at andre enkelt kan komme seg forbi. -Og for å forhindre ulykker, stopper stolen umiddelbart om det er hindringer eller objekter er i veien.

“JEG TRENGER IKKE BE OM HJELP NÅR JEG SKAL BRUKE TRAPPENE.JEG FØLER MEG TRYGG OG UAVHENGIG!” 

Last ned brosjyre

Bekvemmelighet

Seteheisen S200 ser alltid kompakt og liten ut. Den kan enkelt foldes sammen slik at den tar lite av plassen i området rundt. På denne måten er den ikke "i veien" for andre som er i huset.

Når den nye stolheisen har blitt en del av livet ditt, ønsker du ikke at den skal stå i veien! S200 er romslig i bruk, men den er også den mest kompakte stolen på markedet når den står parkert. Å legge sammen eller sette opp stolen er en enkel prosess, også om man benytter èn hånd. Her kan man bare gjøre det som er mest praktisk. 

Du kan til og med velge automatisk sammenslåing av stolen ved å trykke på en knapp. 

Fotbrettet kan dyttes opp slik at det ikke er i veien når du setter deg i stolen. I det du sitter, kan du trykke på en knapp på armlenet slik at fotbrettet automatisk løfter seg. 

Det er svært enkelt å manøvrere stolheisen. En joystick kan vippes opp med en finger, med tommelen, håndleddet eller ved å bruke siden av hånden. Knapp og indikatorlampe kan enkelt nåes fra alle posisjoner. 


Ring meg gjerne

Tilpasning

Hvert enkelt hjem er forskjellig, og det er også hver enkelt S200. Våre selgere kommer hjem til deg, etter avtale, for å måle trappeoppgangen og for å sikre at din stolheis er tilpasset dine ønsker og behov.

Utseende på stolen er moderne og tidløst, og den er et møbel som vil passe rett inn i hjemmet ditt. Det er ingen kabler eller annen synlig mekanikk på stolen.                       Møbeltrekket er ene og alene ditt valg. Du kan velge blant flere typer tekstiler, vinyl eller ekte skinn, og de er tilgjengelig i flere farger. De er også brannsikre og lett å holde rene .

Tillit

Ring meg gjerne

Ro i sjelen, for både deg og familien din.

En trygg trappeheis er et hjelpemiddel som vil gi deg større uavhengighet. Du kan bo hjemme lengre og du får større selvtillit i forhold til din egen fremkommelighet i huset. 

Med S200 kan du også få en innebygd anropsknapp slik at du kan ringe et familiemedlem eller andre om du trenger hjelp. Du kan forhåndsprogrammere 3 telefonnummer slik at du raskt kan ringe om du trenger bistand. Det er også mulig å ta imot anrop mens du sitter i stolen.

Skulle stolheisen stoppe på grunn av et strømbrudd, er det ingen fare for at ikke kommer deg ned. S200 har en innebygd batteripakke slik at du alltid komme deg trygt og sikkert ned.

S200 -

En behagelig reise

Med S200 trappeheis vil du alltid ha en trygg og behagelig reise opp og ned trappene. På grunn av vårt enestående enskinne-system og vår patenterte ASL-teknologi, roterer både stol og fotbrett optimalt og sikkert samtidig som du sitter både trygt og komfortabelt, selv i bratte og smale trapper. Når du er fremme, kan du trygt reise deg fordi stolen allerede er innstilt i riktig høyde. 

Du sparer tid ved å montere skinnene på innsiden av trappen, og det gjør også at den bredeste delen av trappene trygt kan benyttes av andre.  S200 kan monteres i både bratte og smale trapper, i rette trapper og i trapper med svinger. 

Med det ergonomisk riktige fotbrettet får du mindre belastning på knærne. 

Når S200 står parkert tar den svært lite av plassen i trappene. Dette gjør det trygt for andre å benytte trappene og områdene rundt.

TK Home Solutions Norge (Tidligere thyssenkrupp) er den eneste stolheisprodusenten som tilbyr ASL-teknologi.

⌜ KOMFORT ⌟  ⌜ SIKKERHET ⌟ ⌜ BEKVEMMELIGHET ⌟ ⌜ TILPASNING ⌟ ⌜ TILLIT ⌟

TK HOME SOLUTIONS©2021

Vilkår for brukPersonvern