© thyssenkrupp Encasa 2016

FINN DIN PERFEKTE HJEMMEHEIS 

Rask og enkel installasjon.

Våre løsninger kan plasseres direkte på gulv med en rampe eller senkes kun 5-14 cm slik at den går i ett med gulvet, og dermed kan våre løsninger installeres på kun én uke, og uten store endringer på bygget.

Vi har flere typer heisløsninger, både når det kommer til design og pris. -Og vi kan montere i nær sagt alle typer bygninger.

Kan enkelt installeres i din eksisterende bolig

Våre løfteplattformer kan selvfølgelig monteres i din eksisterende privatbolig, og det uten at man må rive store deler av huset for å få dette til. Hvilken modell som passer best hos deg, er avhengig av plassen som er til rådighet og hvilke behov du har. De ulike modellene kan designmessig tilpasses alle typer interiør og i alle typer miljøer. 


Fellestrekket ved våre heiser er at de har et kompakt design som gjør at plassen utnyttes maksimalt. Den aller minste modellen trenger ikke stort mer plass enn et kott. Tror du at en heisløsning ikke får plass i ditt hjem? Ta kontakt med oss, så kommer vi gjerne på en befaring.

Krever svært liten plass

Send meg gjerne en brosjyre

TK Home Solutions fa parte dell’area business di TK Elevator, una delle aziende leader nel settore degli ascensori, presente in 150 Paesi.

Con oltre 900 sedi in tutto il mondo e un expertise internazionale, TK Home Solutions offre prodotti innovativi ed efficienti. Le nostre sedi in tutta Italia costituiscono un network di consulenza e assistenza costante e tempestiva e professionale con tutti i nostri clienti.

TK Home Solutions è certificata ISO 9001 e ha guadagnato l’attestato SOA;
tutti i nostri prodotti sono conformi alla Direttiva Macchine 2006/42/CE e certificati dall'ente notificato TUV. 

CERTIFICAZIONI

*Kontroller at telefonnummeret er riktig.

Vi sender deg gjerne vår informative katalog gratis og uten forpliktelser!

Fordeler

KONFIGURER DIN EGEN LØFTEPLATTFORM

SEND MED GJERNE EN BROSJYRE ELLER ANNEN INFORMASJON

OVER 130 000 ENHETER ER MONTERT.

  • En liten investering gir stor bo-komfort
  • Installeres på få dager
  • Kan enkelt tilpasses i eksisterende bolig, uten kostbare endringer
  • Lave vedlikeholds- og driftskostnader 
  • Sertifiserte  produkter

Å installere en av våre heiser vil ikke bare forbedre livskvaliteten din og gjøre det enklere å bevege seg mellom etasjer. Den vil også gi boligen livsløpsstandard med økt verdi som resultat. Våre heisløsninger leveres i ulike størrelser og utforminger, og vi kan hjelpe deg å finne løsningen som passer til akkurat din bolig. 

Sikkerhet i fokus

Våre heisløsninger har en rekke sikkerhetsfunksjoner som gjør de trygge å bruke. Takket være batteridrift, kan heisene ved et eventuelt strømbrudd, alltid returneres til ønsket etasje. Dersom heisens maksimalt tillatte vekt blir overskredet, vil kontrollsystemet gjøre at heisen ikke kan kjøres. Vår største modell kan frakte hele 400 kg.

Invester i egen livskvalitet

Hjemmeheisene fra TK Home Solutions er svært driftssikre og har lavt støynivå. Man får en moderne og praktisk heisløsning som gjør hverdagen mye enklere – enten man er en travel barnefamilie eller om man sliter med å forsere trappene på grunn av alder eller nedsatt funksjonsevne. 

Ingen kostbare endringer

DET KAN VÆRE RIMELIGERE Å INSTALLERE EN HEISLØSNING, ENN Å FLYTTE.

Med en løfteplattform får du større frihet til å bevege deg mellom etasjene i boligen din. Den er rimeligere enn en vanlig heis, og det uten at du må kompromisse med kvalitet, utseende og sikkerhet. Du øker verdien på huset ditt, sparer deg for tunge løft i trapper og boligen kan brukes av alle generasjoner. Våre hjemmeheiser leveres med energieffektivitet i klasse A. De drives med vanlig strøm, og forbruket kan sammenliknes med andre husholdningsapparater. Her sparer du både penger og miljø. 

Saremo lieti di inviarti il nostro catalogo informativo, gratuitamente e senza impegno!

ThyssenKrupp tutela i tuoi dati che resteranno riservati e non verranno dati a terzi.

RICHIESTA INFORMAZIONI >>

CATALOGO GRATUITO

Sì, voglio ricevere informazioni ed il catalogo gratuito 2021

Tel.: 21 97 97 50

thyssenkrupp Home Solutions er nå TK Home Solutions.

TK HOME SOLUTIONS©2021

Vilkår for brukPersonvern

⌜ KOMFORT ⌟  ⌜ SIKKERHET ⌟ ⌜ BEKVEMMELIGHET ⌟ ⌜ TILPASNING ⌟ ⌜ TILLIT ⌟

Bo hjemme lenger

Når vi blir eldre, velger mange å flytte til en mindre leilighet med alt på ett plan. Det koster å flytte, og noen ganger kan man med enkle tilpasinger, bo hjemme lengre. Prisen på en heisløsning fra TK Home Solutions kan være rimeligere enn å bytte bolig. 


Ingen kostbare endringer

KONFIGURER DIN EGEN LØFTEPLATTFORM.